A Török Expert Bt. szakemberei nem csak a papírmunka terhétől, de a hosszas várakozástól is megszabadítanak: szükség esetén helyszíni felmérést végeznek , az energetikai tanúsítványt pedig akár néhány órán belül kiállítják.
Szakértelmüket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy mérnökeik az ingatlan paramétereinek megismerése után még ingyenes szaktanácsadást is adnak, így a tulajdonos megtudhatja, milyen beruházásokkal teheti költséghatékonyabbá otthona energiafelhasználását, és ezek mennyivel csökkentenék a rezsiköltségeit – vagyis mennyi idő alatt térülnének meg.
Jó tudni, hogy több, az energiahatékonyságot növelő felújítást támogató pályázat feltétele, hogy az ingatlan rendelkezzen energetikai tanúsítvánnyal, tehát aggodalomra akkor sincs ok, ha otthonunk nem túl kedvező energetikai besorolást kapott – hiszen így lehetőségünk nyílik támogatást igényelni a korszerűsítő munkálatokra. Éppen ezért a Török Expert Bt. akár egész társasházak energetikai tanúsítványának kiállítását is vállalja, sőt a lakásszámtól függően egyedi kedvezményeket is biztosít a megrendelőknek.